PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 9 de juliol del 2008

Instal·len ascensors no legals al Congrés


La dificultat d'accedir als seus habitatges, ha fet que molts veïns del Congréshagin decidit instalar ascensors a les seves comunitats. En alguns casos ha calgut molt de temps d'esforços per convèncer als seus veïns, fins i tot hi ha hagut petits conflictes. A més, la despesa econòmica ronda els 6000 euros per veí. Doncs bé, algunes empreses d'ascensors han oferit projectes no legalitzables, i fins i tot han iniciat la construcció sense tenir la llicència municipal. Aquesta pressa ha portat a dues comunitats a tenir elevadors ja construïts, que no poden obtenir la legalització perquè no compleixen la normativa.

Davant d'aquesta situació el Districte de Sant Andreu recomana a tots els veïns que no deixin començar cap obra a les seves escales sense la preceptiva llicència, i que s'assessorin a l'Ajuntament de si els projectes són legals o no abans de contractarlos.

D'altra banda, farem una campanya informativa i en el consell de barri del dia 22 de juliol explicarem què es pot fer i què no . Tots aquells que estiguin interessats haurien de venir al consell. Cal que tothom estigui previngut sobre aquest problema.

Per a casos particulars i que pogueu tenir una primera informació, podeu clickar el link següent: