PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 5 de setembre del 2008

La pista del Canòdrom aviat serà una plaça oberta al barri

Els propers mesos transformarem l'espai de la pista del Canòdrom, que sempre hem vist des de fora tancat per un mur de 3m d'alt, en un espai obert que podrem utilitzar tots els veíns per realitzar activitats lúdiques. No es tracta de la simple recuperació d'uns terrenys, sinó que amb aquesta obertura el barri de Congrés-Indians guanya un parc urbà de grans dimensions.

Les obres d'arranjament duraran uns quatre mesos, i en aquest moment estem en procés de licitació (Butlletí Oficial de la Província del 30 de juliol), així que probablement per la propera primavera ja poguem gaudir de l'espai.

L'actuació servirà perquè tots poguem acostumar-nos a tenir un gran espai verd que alhora servirà per dignificar la grada, que és l'element de patrimoni arquitectònic més important del nostre barri.

La pista del Canòdrom ja no perdrà mai més el seu caràcter de parc públic, tot i que encara no tindrà el seu aspecte definitiu perquè l'haurem d'obrir per encabir-hi un aparcament soterrani. A més durant els propers anys construirem al davant seu (en els terrenys de les pistes de tennis) els equipaments que el barri necessita, com el poliesportiu, el casal de barri, el centre de dia, l'escola bressol, etc.

Podeu trobar més informació sobre els plans del Canòdrom en l'arxiu històric d'aquest bloc.