PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 4 de novembre del 2008

OBRES AL CARRER GARCILASO

Les obres de remodelació del carrer Garcilaso començaran el proper dia 11 de novembre.
Els treballs començaran a la part més baixa del carrer, entre Olesa i Felip II.
En cap moment no es tallarà tot el carrer Garcilaso, perquè les obres es faran per trams (3 en total). D'aquesta manera, fins que una part no s'hagi acabat, no començarà la següent.
Aquesta planificació permetrà que el tram per sobre de Felip II, que és el que concentra gairebé tota l'activitat comercial, pugui funcionar amb normalitat fins el mes de gener, i així evitarem les afectacions sobre el comerç durant la campanya de Nadal.
Les afectacions de trànsit en el primer tram d'obres no començaran immediatament, us mantindrem informats. El que està assegurat és que els aparcaments privats afectats mantidran en tot moment l'accés obert excepte en moments molt puntuals.
Quan es talli el tram entre Felip II i Olesa, els vehicles que vulguin anar cap a la Meridiana baixant per Garcilaso hauran de seguir pel carrer Concepción Arenal fins a Olesa i allà girar a l'esquerra per baixar fins a Garcilaso.
Durant les properes setmanes constituirem una comissió de seguiment per tenir coneixement del desenvolupament de les obres i actuar en cas que sigui necessari.

2 comentaris:

Anton ha dit...

fins al més de gener...
ja sóm al més de maig i encara no han acabat el primer tram!

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Si, efectivament s'han retrassat molt les obres. Les empreses constructores estan passant per un verdader daltabaix perquè els bancs no els donen crèdits.
En concret, en aquest cas el Districte va preferir renegociar els terminis de l'obra a deixar que la constructora pugués fer fallida i deixar els treballadors al carrer i l'obra a mig fer.