PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 9 de gener del 2009

La Taula de Treball del Canòdrom edita un full informatiu

Ahir a la nit es va reunir la Taula de Treball del Canòdrom al casal de barri. Les 20 entitats presents (de les 35 que formen la Taula) van elaborar un full informatiu per tallar els rumors que corren pel barri sobre els futurs usos de l'espai. Només una de les entitats no va voler signar el full expressant reserves sobre la possibilitat de que signifiqués una acceptació del pla d'usos en el que no hi està d'acord.
El full es repartirà per les bústies de totes les comunitats de veíns dels voltants del Canòdrom i les pistes de tenis.
També us el podeu descarregar clicant aquí.
En el document es fa especial menció a que la taula de treball és una unió de les entitats del barri per tenir una única veu en les negociacions amb el Districte. També es fa un recull històric de les reunions que s'han mantingut i s'explica en quin moment del projecte ens trobem. Es destaquen tres punts molt importants:

  1. Més de la meitat de la superfície serà zona verda.
  2. En els solars es faran els equipaments que el barri necessita
  3. En cap cas no es faran pisos.

Com a Conseller del barri us he de dir que estem totalment d'acord amb el que diu el document, ja que des del moment en que vam engegar el procés participatiu sobre el Canòdrom, hem compartit amb la taula de treball els objectius de dotar el barri de Congrés-Indians dels equipaments que necessita i que històricament no ha tingut per manca d'espais on construir-los. Hem arribat a un acord sobre els usos (excepte pel que fa a la residència d'orfes disminuïts), i ara estem pendents de tenir un primer projecte pels espais que compleixi els següents requisits: Respectar el 55% de zona verda, respectar els drets dels veíns, permetre prou espai pels equipaments i ser respectuós amb l'entorn i la grada del Canòdrom.

Podeu trobar més informació en l'apartat arxiu del bloc i en el tema Canòdrom de l'índex temàtic que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina.