PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 19 de febrer del 2009

El grup JOVES INDIANS utilitzarà el casal de barri

El grup d'espectacles d'entreteniment Joves Indians, que deveu de conèixer per la seva participació a totes les festes del barri, per fi tindrà un lloc estable i en condicions per assajar les seves actuacions: la pista esportiva del casal de barri.
Des de la seva creació havien estat trampejant amb espais que no tenien les característiques d'amplitud necessàries pels seus espectacles.

Sensible a aquest problema, la Regidora del Districte Gemma Mumbrú ha signat amb ells un compromís per deixar-los assajar els divendres a la nit a la pista del casal. Alguns dels motius que han ajudat a prendre aquesta decissió han estat el fet de tractar-se d'un grup intergeneracional i que, a més, els Joves Indians actuen sense cobrar res en les festes majors i allà on se'ls demani.

A partir d'ara si passeu els divendres a la nit pel davant, veureu com preparen els seus actes. Si us venen ganes de participar-hi no dubteu a posar-vos en contacte amb ells, perquè estan desitjant que hi entri més gent.
Amb aquest compromís, donem un pas endavant en la utilització del casal de barri de Congrés-Indians per part d'entitats i veíns. A poc a poc farem que el casal sigui un dels centres derelació entre els veíns del barri. El casal és de tots, utilitzem-lo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com a membre del grup jove i parlant per tots/es os volem dir: GRACIES AJUNTAMENT DE SANT ANDREU I TOTS/ES qu heu fet posipble que el grup jove indians perfi tinguem un lloc on ensajar.Estem molt contents i agraïts.
MIL GRACIES!!!!!

Silvia.