PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 27 d’abril del 2009

Un mes de maig carregat de convocatòries

Avui hem actualitzat l'agenda d'esdeveniments del barri que podeu trobar més avall a la dreta. Us en faig un resum dels actes més importants convocats pel Districte, però també podeu trobar els actes de les entitats al calendari:
  • El 5 de maig tenim PLENARI a la seu del Districte de Plaça Orfila. En el plenari els grups municipals debaten sobre l'àprovació dels plans del Districte i sobre els temes que puguin sorgir. Els veíns no tenen dret a parlar excepte si ho han demanat amb antelació. En aquest plenari es tractaran temes com la proposta de les medalles d'honor de Barcelona, els canvis de les normes del Districte per donar cabuda als consells de barri, el pla d'habitatge de Barcelona, i l'informe de la Regidora sobre el que ha passat al Districte des del darrer plenari.
  • El 7 de maig CONSELL DE SALUT també a plaça Orfila. Els temes a tractar seran la recepta electrònica i els resultats de l'enquesta de salut de Barcelona.
  • El 13 de maig CONSELL DE BARRI al casal de Barri del carrer Manigua. Aquí parlarem de tot allò que cregueu interessant sobre el barri de Congrés-Indians

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Enric!

Una suggerència per als consells de barri: sense perjudici de què es mantingui un torn obert de paraules perquè tothom hi pogui dir la seva, estaria bé que hi hagués una mica d'«ordre del dia» per a cada convocatòria.

Jo -i suposo que li deu passar a més gent- em trobo sovint amb temes que resulten molt interessants, però que m'enganxen «descol·locat» per manca de coneixement o de documentació prèvia de la qüestió.

Vaig inclús més enllà: en fer la convocatòria de la reunió, es podria obrir un termini per a què qui vulgui faci una proposta -exposada per escrit detallat- de tema per a lordre del dia.

Salutacions

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Hola Javier,

T'avances una mica. Amb la nova estructuració dels districtes, els consells de barri adquiriran noves competències i en canviarem el funcionament. Cal donar més pes a la planificació i al model de barri.
De tota manera, aquells veíns que vulguin tractar un tema específic, poden posar-se en contacte amb mi per tal d'incorporar-ho a l'ordre del dia i portar-lo preparat.