PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 14 de juliol del 2009

Pla d'aparcament al carrer en el barri de Congrés-Indians

Les obres que s’estan fent al barri han ocasionat una pèrdua temporal de places d’aparcament en alguns carrers. Des del Districte vam creure oportú donar resposta a aquest problema, així que vam reunir la Taula de Circulació en diverses sessions aquest any, per tal de que estudiés diferents propostes. El resultat ha estat el Pla d’Aparcaments Provisionals que es va presentar al plenari del Consell de Districte el passat 7 de juliol.
Al barri de Congrés-Indians, el Pla preveu la creació de 42 places d’aparcament gratuït al carrer que s’obtenen de la següent manera:
- 20 places al carrer Manigua mitjançant la reordenació dels contenidors i els aparcaments de discapacitats, al tram entre el Passatge de Salvador Riera i Alexandre Galí.
- 10 places a Felip II
- 12 places a Puerto Príncipe ampliant la zona d’aparcament en semibateria.

A aquestes places caldrà afegir les que es generaran amb el replantejament de la parada de taxis de la Plaça del Congrés. Com ja haureu vist, fa molt de temps que els taxistes no la utilitzen com a parada de taxis sinó com a aparcament, així que mirarem de reduir-la o eliminar-la si s’escau, donat que no fa la seva funció i és impossible agafar un taxi allà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Entre el "pas de cebra" i la primera senyal de prohibit aparcar de la parada de bus de Cardenal Tedeschini, hi había una plaza per aparcar, que va desapareixer després de les festes del 2007. Es possible recuperar-la?. Ja se que es poc, pero...

Gracias i fel-licitas per la web.

Alfons ha dit...

ampliem la oferta de aparcament gratuït, ja m'està be sobre tot ara que ja esteu estudiant la implantació de l'àrea groga, abans no es podia aparcar, després pagant si, ( no son mides recaptatories ?....no.....)

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Hola Alfons,
El Districte no està estudiant la implantació de l'Àrea Verda. EN les hores de despatx al casal he rebut diferents demandes de veïns que la demanen, i el que estic fent ara és veure què en pensen els veïns en general, per tal de fer la proposta o no fer-la. Així doncs, d'Àrea Verda no n'hi haurà a Congrés-Indians a curt termini ni a mig termini, i només hi arribarà si hi ha consens entre els veïns.