PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 4 de desembre del 2009

El dia 14 comença l'entrega de galledes per a la brossa orgànica al barri

Després de la substitució dels contenidors d'escombraries, la segona etaa de la nova contracta de neteja de l'Ajuntament consisteix en una campaya de sensibilització i informació sobre la necessitat de separar la brossa orgànica de la resta.
Per facilitar aquesta separació i també la comprensió dels veïns, l'Ajuntament regala un cubell de color marró (com els contenidors d'orgànica) i unes bosses que són especils per a aquesta brossa, ja queno serveixen les tradicionals de plàstic.

Durant els propers dies rebreu a casa un fulletó informatiu que serveix també perquè aneu a buscar la vostra galleda. El dia 14 es comencen a repartir els cubells al casal de barri de Congrés-Indians (Manigua cantonada Garcilaso). L'horari de recollida serà de 9 a 13h i de 16 a 20h, de dilluns a divendres. La setmana de Nadal només serà pel matí.

1 comentari:

Carles Perapoch Tauler ha dit...

Bon dia Enric
També vull dir la meva en el tema dels contenidors , amb sembla molt bé tota la campanya del cambí i també de la neteja , que s´ha notat molt, però el que no trobo bé es la col.locació dels contenidors a les voreres, en alguns casos com en la cruilla del carrer Cardenal Tedeschini i Concepció Arenal es tindria que millorar , han quedad al mig dels cotxes, en general amb els antics l´Ajuntament habia marcar els llocs i inclús habia retocar les voreres per que si instalesin , aixó es que trobo a faltar , sembla que en alguns casos els han tirat com aquel que juga a daus i han quedad com han quedad
Carles Perapoch Tauler