PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 21 de gener del 2010

Festa futurista per a inaugurar el Punt d'Informació Juvenil Garcilaso

Avui dijous 21 de gener, a les 18.00h, té lloc la festa d’inauguració del nou Punt d’Informació Juvenil i de l’Espai de Trobada per a Joves El Garci,situat al Centre Garcilaso (c. Juan de Garay, 116-118). L’acte comptarà amb l’assistència del president del Consell de Districte de Sant Andreu, Joaquim Mestre, i de les regidores de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, i de Dones i Joventut, Elsa Blasco.
Amb motiu d’aquesta inauguració a la planta 1 de Centre Garcilaso es celebrarà una festa futurista amb DJ’s, tallers futuristes, espectacles virtuals, videojocs en pantalles gegants, torneigs de futbolí extraterrestre o la presència d’actors i actrius alienígenes.

Els Punts d’Informació Juvenil són uns serveis gratuïts de l’Ajuntament de Barcelona creats per a oferir a les persones joves informació sobre tot allò que els pot interessar, i on aquestes poden consultar informació i tenen a disposició professionals que els poden orientar i assessorar en allò que necessitin conèixer (com temes de formació acadèmica, treball, mobilitat europea, associacionisme o salut).
Ofereixen també serveis d’accés lliure a internet, possibilitat d’efectuar consultes on-line i per telèfon, tauler d’anuncis (intercanvis, compravenda, pisos a compartir, borsa de treball...), i oferta d’activitats informatives (xerrades, exposicions o conferències).
Pel que es refereix a l’Espai de Trobada de Joves El Garci, aquest és un espai sol·licitat pels propis joves, després d’un procés de participació portat a terme en el Centre Garcilaso, ja que ve a cobrir la necessitat de disposar d’un espai d’encontre informal, amb sofàs, un futbolí, taules de ping-pong.... L’espai es troba a la planta soterrani 1 del Centre i està conduit per la dinamització juvenil de Navas, la Sagrera i el Congrés.