PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 3 de març del 2011

Aquest cap de setmana de Carnestoltes, Cap de setmana d'Activitats

Prepareu-vos per aquest cap de setmana, que tenim un bon grapat d'activitats al barri de Congrés-Indians. Són activitats organitzades per les entitats i esperem que siguin un èxit total:
- Comencem per dissabte 5 al matí: a partir de les 10h l'Escola Congrés-Indians (Cardenal Tedeschini amb Concepción Arenal) us convida a la presentació del seu CAPGRÒS, en QUICO. L'Associació de familiars d'alumnes segueix amb ganes d'obrir-se al barri i per això organitza l'acte amb una FESTA DE DISFRESSES oberta a tothom.
- El mateix dissabte, a les 12h, el casal de barri de Congrés-Indians (Garcilaso cantonada Manigua) vol celebrar el carnestoltes amb l'ESPECTACLE INFANTIL "TRACATÀ, A CANTAR I A BALLAR". Veniu amb la vostra disfressa, i a ballar. Preu 2.5 euros (menors de 6 anys, gratuït).
-  També dissabte, però a les 17.30h de la tarda, FESTA DE CARNAVAL a l'Agrupació Congrés (Alexandre Galí, 20-22).
- I diumenge a les 12h del migdia... GRAN RÚA DE CARNESTOLTES DEL BARRI CONGRÉS-INDIANS, organitzada per la Coordinadora d'Entitats del Barri, amb un recorregut que començarà al carrer Jordi de Sant Jordi (Plaça del Rom Cremat) i acabarà amb una exhibició de batucada a la Plaça del Congrés.
Com veieu, el barri es mobilitza pel carnestoltes. Prepareu les disfresses i sortiu al carrer!!