PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

diumenge, 22 de gener del 2012

LA BIBLIOTECA DE GARCILASO TANCA

El Consorci de Biblioteques ja ha anunciat a les entitats de Congrés-Indians, Navas i La Sagrera de que la Biblioteca que fins ara fèiem servir els usuaris del nostre barri, la del centre Garcilaso, tancarà les seves portes definitivament després de Setmana Santa.
El Centre Garcilaso, o ha estat fins ara, és un espai per a joves i comparteix edifici també amb els serveis socials de Sant Andreu. Amb el seu tancament es perd l'oportunitat d'especialitzar-la en temàtica jove i seguir treballant amb les escoles i entitats de l'entorn. Perdem també una biblioteca de barri que podria haver estat utilitzada com a espai d'estudi.
Esperem que no ens treguin més equipaments aprop del barri!

1 comentari:

Holgazán ha dit...

Una noticia fatal fins el punt de l'escàndol. De què serveix obrir una biblioteca nova (Vilapicina i Torre Llobeta, que no és propiament nova, tot i que sí mol més àmplia) si se'n tanca una altra? Personalment hi surto guanyant (i tu també) perquè la de Vilapicina és al costat de casa i Garcilaso ens quedava molt lluny, però el tancament d'un equipament i, sobretot, d'una biblioteca, es sempre una notícia esferidora.