PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 7 de febrer del 2012

El Canòdrom no allotjarà un centre d'art

Finalment l'Ajuntament, la Conselleria de Cultura i el Consell del Museu d'Art Contemporani han decidit que l'antic (i catalogat com a monument) edifici del Canòdrom no allotjarà el centre d'art internacional que havia estat proposat.
Després d'executar les dues primeres fases de les obres d'adaptació i conservació, que van començar amb el primer "pla Zapatero", queda en l'aire la continuació per fer que l'edifici sigui utilitzable per a d'altres usos. En aquest moment hi ha una incertesa total sobre aquest punt perquè el nou govern no sap què fer-ne. Ara proposen una seu de Barcelona Activa, empresa municipal que s'encarrega d'ajudar els emprenedors, però no diuen res d'un possible ús pels veïns o les entitats del barri, ni tan sols si això és una idea en ferm.
En resum, ens treuen un equipament que li hauria donat ús a l'edifici i centralitat al nostre barri. A canvi només ens ofereixen incertesa total sobre el seu futur. Una de les condicions que posava la taula de treball de les entitats era que en cas de que no es fes el centre d'art, era que l'edifici es destinés a les entitats del barri. Ara sembla que això tampoc no es complirà.

1 comentari:

ALFREDO ha dit...

Jo proposaria convocar un concurs d'idees obert a tothom (no oficial).
L'acte de convocatòria i l'entrega de premis (simbòlics, és clar) es faria al mateix edifici. Demostraríem d'aquesta manera l'interés, les idees i l'empenta de la gent del nostre barri.