PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 19 de desembre del 2012

ARRIBEN LES FESTES AL BARRI

Tornen els Nadals a Congrés-Indians i com cada any les nostres entitats es mobilitzen per fer-nos sentir una mica més acompanyats per la gent del nostre barri. Enguany comencem aquest divendres, 21 de desembre a les 18h, a la plaça dels Indians (Garcilaso cantonada Felip II, al costat de l'arbre de Nadal), amb l'encesa de les llums de l'arbre i la cantada de nadales. Tot seguit per si fa fred, la Coordinadora d'Entitats ha preparat també una xocolatada.
Per continuar la Festa, i ja a la plaça del Congrés, la Unió de Botiguers ens obsequia dissabte 22 al migdia amb l'Escudella, que després de 3 anys ja comença a ser tradicional al barri per donar el tret de sortida al Nadal. 
Enguany l'han volgut fer diferent. Els veïns han col·laborat en omplir el banc dels aliments, i per poder provar l'escudella caldrà haver-hi portat menjar. A canvi l'UBCI regala els tiquets de l'escudella, que repartiran a les 14h a la plaça del Congrés.

A les 5 de la tarda, el mateix dissabte, i també organitzat pels botiguers del barri, farem cagar el Tió amb els més menuts. 

En resum, aquest cap de setmana teniu prou motius per celebrar les Festes amb els vostres veïns i veïnes, i podreu donar suport molt especialment a les entitats que estan treballant-hi. Penseu que al darrera d'aquests actes hi ha molts esforços i il·lusions, i que cada any fem una miqueta més agradable per viure Congrés-Indians. No hi falteu!