PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 15 de gener de 2013

PRECS i PREGUNTES sobre el barri

Com que l'activitat del govern del Districte de Sant Andreu al barri de Congrés-Indians no dóna per a gaire, he pensat que seria interessant compartir amb vosaltres les Preguntes i Precs que fem des del Grup Municipal Socialista referents al nostre estimat barri. Tenim molts problemes per resoldre, i el primer pas ha de ser posar-los sobre la taula. A mesura que vagi tenint les respostes us les aniré comunicant.
Ahir mateix vam entrar tres Precs d'actuacions pendents. Si teniu algun tema que volgueu que incorporem en la nostra acció política, em podeu enviar un correu electrònic a enricfv@gmail.com
1. Hem demanat que es doni solució al problema de circulació del carrer Alexandre Galí entre el Prat d'en Roquer i la Plaça del Dr Modrego. L'amplada és molt justa per al pas de dos vehicles en sentits oposats i caldria trobar una solució.
2. També hem demanat una solució al problema de la vorera de Cardenal Tedeschini entre Concepción Arenal i Pardo. S'acumula brutícia dels ocells, és estreta, l'envaeixen els camions. Volem que s'ampliï la vorera, es podin els arbres per evitar les defecacions dels ocells sobre la vorera i que es posin fitons per evitar que els camions l'envaeixin.
3. En la cruïlla de Francesc Tàrrega amb Garcilaso s'hi produeixen molts accidents. Demanem que s'eviti l'aparcament de cotxes en el pàrquing de motos de la cantonada i que el pas de vianants de Francesc Tàrrega es faci elevat per obligar els cotxes a anar molt a poc a poc i guanyar alçada de visió. 

Espero les vostres aportacions.

1 comentari:

Holgazán ha dit...

Respecte del carrer de Garcilaso, aquesta cruïlla i la d'Acàcies, constitueixen un problema crònic que, en tots dos casos, vaig fer palès davant la Gemma Mumbrú. Recordo que va prometre un semàfor a la cruïlla amb Acàcies -només a reserva d'imprevistos tècnics que ella mateixa va considerar "molt improbables"- i quan va acabar la reforma del carrer Garcilaso, ni semàfor ni res de res. En aquest tram, els cotxes pugen enfurismats per tal que no se'ls hi tanqui el semàfor de Garcilaso/Maragall i no respecten el pas de zebra, en un comportament de gamberrisme circulatori totalment cronificat. La única solució en ambdós casos és la semaforització de les cruïlles. Que ja s'havia d'haver fet.