PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 1 de juliol del 2013

EL BLOC EL FEU VOSALTRES

Gràcies a les 40000 visites que ha rebut el bloc en 4 anys i a les 295 persones que llegiu els correus amb les notícies de Congrés-Indians i envieu les vostres propostes i aportacions a enricfv@gmail.com, anem aconseguint petites actuacions en el nostre barri. Us hem d'agrair aquesta col·laboració perquè el barri el fem tots i totes, i no hem de baixar la guàrdia si volem evitar el deteriorament  mentre mirem d'aconseguir millores. 
I dic tot això perquè aquests dies l'Ajuntament ha realitzat tasques de manteniment que demanàvem en el bloc el 28 de maig. En concret han procedit a la retirada dels cartells que quedaven dempeus de les afectacions de trànsit que es van produir en les obres del carrer Garcilaso. La llàstima és que enlloc de tapar els forats amb una rajola, els han tapat amb ciment. Esperem que la propera vegada es fixin més en aquests detalls.
En fi, encara queden vàries demandes per resoldre, però us mantindrem informats/des puntualment, tant dels compliments com dels incompliments. I ja sabeu, seguim esperant les vostres aportacions.

1 comentari:

Maurici ha dit...

Gràcies a tu, Enric, per mantenir-nos informats!

A reveure!