PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 17 de setembre del 2013

RESOLENT PROBLEMES

Recordeu la tanda de precs que vam fer des del Grup Municipal Socialista (PSC) al Districte de Sant Andreu el mes de maig? Doncs sembla ser que com el Districte no té prevista cap millora al barri més enllà de l'edifici del Canòdrom i algunes reformes a l'Associació de Veïns, almenys ens han escoltat i han resolt alguns dels problemes de mobilitat que volíem que s'arreglessin:
1- Demanàvem un semàfor o alguna altra solució a la cruïlla d'Acàcies amb Garcilaso. Sense resoldre el problema de manera definitiva han posat un mirall perquè millori la visibilitat. Pensem que caldria afegir-hi algun ressalt per disminuir la velocitat dels vehicles que pugen per Garcilaso, i més vigilància per evitar l'aparcament de cotxes a la cantonada. Possiblement aquesta infracció també es podria evitar posant uns "sevillanos" (fitons de plàstic verd i blanc per evitar la invasió dels vehicles).
2- Respecte a la cruïlla de Pinar del Río amb Jordi de Sant Jordi, a l'altura de la plaça del Rom Cremat, vam demanar un Stop enlloc d'un Ceda el Paso, i l'han posat. De tota manera caldria retallar les branques de l'arbre que tapa el senyal.
3- També han retirat els cartells que quedaven dempeus de les obres de Garcilaso. Hauria estat bé que enlloc de tapar els forats amb ciment haguessin posat una rajola. Però almenys han resolt el problema.
4- Per a la cruïlla de Pinar del Río amb Passeig Maragall, on demanàvem que es permetés el gir a l'esquerra i poder entrar directament a Congrés-Indians des de la banda muntanya de Passeig Maragall, ho han resolt parcialment, permetent el gir mitjançant la conversió de la línia contínua per una discontínua. Pensem que caldria aprofitar la cadència actual dels semàfors per afegir-ne un que es posi verd quan el gir és permès. Seguirem demanant-ho.

Per al tram d'Alexandre Galí entre la plaça del Dr Modrego i Prat d'en Roquer no hem aconseguit cap proposta de solució, igual que per al semàfor que demanem a Felip II davant de Pas de Sant Tarsici, com tampoc l'hem obtinguda per a  Cardenal Tedeschini davant del Tasca i Vins. D'aquests i d'altres problemes en farem un seguiment i continuarem treballant perquè el Districte de Sant Andreu els resolgui. 
Si teniu qualsevol altre proposta a fer en temes de mobilitat o qualsevol altre us podeu dirigir al correu enricfv@gmail.com. El barri el fem entre tots.