PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 11 de novembre del 2014

UNA NOVA MANERA D'APARCAR FA FUROR AL CONGRÉS

A ningú se li escapa la invasió de vehicles comercials que aparquen als nostres carrers. Si heu estat atents, la quantitat ha augmentat molt i segueix creixent dia a dia. És casualitat? Al nostre barri s'han establert molts més negocis? La gent ha canviat els cotxes per furgonetes?
Per desgràcia no és cap d'aquestes tres raons. La realitat és molt més preocupant perquè no té aturador i encara empitjorarà en un futur immediat: la implantació progressiva de l'Àrea Verda als barris dels nostres voltants i la reducció de carrers on es pot aparcar al barri de Torre-Llobeta han provocat un exil·li cap a l'únic barri on es pot aparcar sense restriccions: Congrés-Indians. I no espereu que la cosa millori, en els propers mesos està prevista l'arribada de l'Àrea Verda al barri de La Sagrera, de manera que patirem una nova onada.
Davant d'aquesta invasió, els veïns i veïnes amb vehicles particulars cada vegada veuen menys possibilitats per aparcar. Es troben amb enormes vehicles que dificulten el trànsit (cas de Cardenal Tedeschini), que impedeixen obrir les portes per entrar als cotxes (furgonetes que aparquen en el lloc d'un turisme i, és clar, no hi caben), i el que és l'última moda: furgonetes i camions que no hi caben en bateria i aparquen una o dues rodes sobre la vorera i que, a més, la part del darrera ocupa la meitat del vial i dificulten el pas d'altres cotxes. Aquest problema està apareixent a tots els carrers on es pot aparcar en semi-bateria, i molt especialment a Cardenal Tedeschini (on les tanques posades per l'Ajuntament a una vorera han agreujat el problema a la contrària) i Manigua.
Creiem que la invasió està perjudicant greument els veíns i veïnes del Congrés i que cal resoldre'l. Aquest problema portem més de 6 mesos denunciant-lo i apunta a empitjorar. Cal fer alguna cosa, però sembla que una altra vegada se n'obliden de Congrés-Indians. I van...