PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 12 de març del 2009

L’entitat Taller Equatorià de Cultura assajarà al Casal de barri Congrés-Indians

La pista esportiva del casal de barri incorpora un nou grup a les seves activitats: l’entitat Taller Equatorià de Cultura (TEAC), que farà els seus assajos setmanals els dissabtes a la tarda i els diumenges al matí. Aquesta entitat actua al Parc de la Trinitat, però bé amb ànim d'obrir-se al barri. El nou espai permetrà els permetrà donar-se a conèixer i obrirà moltes possibilitats de col·laboració amb les entitats de Congrés-Indians.
Aquest dissabte, 14 de març a les 17:30 h, al Casal, farem l'acte de signatura oficial del conveni, que tindrà dues parts: en la primera, la regidora del Districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú i l’entitat TEAC, signaran el contracte mitjançant el qual l’entitat podrà instal·lar-se al Casal de barri Congrés-Indians a la vegada que mantindrà les seves activitats al barri de Trinitat Vella. En la segona, TEAC farà una mostra de les seves activitats de balls equatorians.
Els tallers de TEAC són oberts a tothom, i tenen com a principal objectiu la difusió del diàleg intercultural a través de l’expressió artística i l’art equatorià. Amb la realització dels assajos al Casal de Barri, TEAC disposarà d’un espai més confortable i adequat a les seves necessitats, i el barri guanyarà una nova entitat oberta i integradora.