PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 19 de març del 2009

18 i 19 d'abril, les Festes de Primavera tornen a Congrés-Indians

Com l'any passat, la Coordinadora d'Entitats de Congrés-Indians amb el recolzament del Districte de Sant Andreu torna a organitzar les festes de primavera del barri. Seran el cap de setmana del 18 i el 19 d'abril, i hi participaran moltes de les nostres entitats en diversos escenaris: la Plaça del Congrés, l'Associació de Veíns, la Plaça del Rom Cremat i el Casal de Barri. L'esforç que farà la Coordinadora per muntar-les només pot ser correspost amb l'èxit de públic, així que us hi esperem. Valdrà la pena.
Encara no tenim el programa definitiu, però tan aviat com ens el facin arribar el penjarem del bloc perquè pogueu preparar-vos a passar-ho bé.
A més, enguany la Festa de Primavera coincideix amb el 25è aniversari de la Penya Blaugrana del Congrés, que hi afegirà els seus propis actes de cel·lebració. Entre d'altres coses, faran una ofrena a la Mare de Déu de Montserrata la Parròquia de St Pius Xè el dia 17, i una tirada de bitlles catalanes el dia 18. No us ho perdeu.

Us mantindrem informats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, vaig publicar aquest comentari a la notícia del Canòdrom, però crec que no l'has vist...

Les obres del Canòdrom continuen aturades? Per cert, pots explicar què és el fibrociment i per quin motiu aquesta troballa ha obligat a aturar tantes setmanes les obres?

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Les obres del Canòdrom s'han tornat a posar en marxa després de que s'hagi retirat el fibrociment que hi havia.
El fibrociment és el material que normalment anomenem URALITA. No és perillós quan està col·locat. Pot portar problemes quan es fa pols, però només afecta als treballadors que respirin aquesta pols durant temps prolongats i en grans quantitats perquè conté amiant. En condicions normals d'ús no té cap impacte sobre la salut.