PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 10 de desembre del 2009

La Regidora Gemma Mumbrú visita els botiguers de Garcilaso

Des que vam canviar d'empresa constructora, les obres de Garcilaso estan avançant a un ritme molt accelerat. Abans de Nadal tindrem pavimentada la vorera de la banda Llobregat entre Matanzas i Francesc Tàrrega. Durant les Festes quedarà obert el carrer al trànsit de vehicles, de manera que ja es podrà entrar al Congrés i als Indians per la cruïlla amb Felip II. Pel que fa a la vorera Besòs, tot i que ja tocaria enderrocar-la s'ha preferit esperar a acabar la campanya de Nadal dels comerços per evitar perjudicar-los en aquestes dates que són de les que majors vendes registren.
Els botiguers del carrer Garcilaso, que amb la crisi estan patint força problemes, han vist arribar les obres en aquesta època amb temor a que puguin afectar molt als seus negocis. Sensible a aquesta problemàtica, la Regidora Gemma Mumbrú va fer ahir al migdia una visita a vàries botigues per analitzar la situació i mirar d'organitzar mesures que serveixin per disminuir l'impacte sobre els comerciants. L'acompanyaven el gerent del Districte Miquel Àngel Valdueza, l'arquitecte de l'Ajuntament Carles Fuentes, el conseller de barri i la consellera de comerç.
Abans de les Festes convocarem a tots els botiguers de Garcilaso a una comissió de seguiment per explicar el plà de les obres pel proper mes i estudiar les mesures de reducció de l'impacte durant els dies de Nadal.