PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 18 de maig del 2010

COMENCEN LES ACTIVITATS AL CIRCUIT DEL CANÒDROM

Després de les Festes de Primavera, que han significat la recuperació total del Canòdrom per als veïns de Congrés-Indians, ara toca donar un ús educatiu al circuit d'educació viària que hi ha a la plaça. Per aques motiu, la Guàrdia Urbana de Sant Andreu posa en marxa una activitat lúdica per aconseguir crear hàbits de respecte a les normes de circulació entre els nens i nenes de 6 a 12 anys d'edat. Les inscripcions es poden fer al mateix circuit. Es formaran quatre grups de 15 participants, que rebran les explicacions sobre circulació i senyalització durant uns 10/15 minuts. A partir d'aquest moment ja podran posar-se a circular amb la bicicleta, durant mitja hora més.
Els que vulguin participar hauran de portar bicicleta i cas, però si no en tenen, el servei oferirà tres bicicletes de diferents mides i sis cascos amb el seu corresponent sotacasc (d'un sol ús). Així mateix es proveirà a tothom amb armilles reflectores que s'hauran de tornar en acabar la passejada.
Els grups es formaran per ordre d'inscripció. Si no es completa algun grup, els nens/es podran repetir la circulació.
L'activitat es farà cada dissabte (el passat dia 15 de maig va començar amb les Festes de Primavera) de 10:30h a 13:30h, amb la direcció de dos agents de la Guàrdia Urbana uniformats, excepte els mesos de juliol, agost, Setmana Santa i Nadal.