PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 31 de maig del 2010

PINTEM EL MUR DE LA MANIGUA

Després d'uns mesos de preparació, aquest dissabte 5 de juny començarem la pintada del mur de l'escola bressol de Manigua. Ho farem amb una festa infantil, amenitzada pel grup La Jarra Azul i també amb un espectacle de titelles.
La pintada del mural la faran tres alumnes de l'escola Superior de Disseny i Art La Llotja, que han interpretat i buscat motius en els dibuixos realitzats pels nens i nenes de totes les escoles del barri.
La festa ha estat organitzada per l'escola bressol Manigua, el Districte de Sant Andreu, Temps de Barri i el Casal de Congrés-Indians, però no hauria estat possible sense la implicació i el treball desinteressat de les escoles i AMPAs del Dr Ferran i Clúa, Alzina, Pompeu Fabra, Sants Innocents, Ramon Llull i Arrels. A tots ells els volem agrair la seva col·laboració en un projecte pensat per a la participació de tot el barri.
La festa començarà a les 11h del matí a l'entrada de l'escola bressol pel carrer Garcilaso, 232. Animeu-vos i porteu els vostres nens i nenes a passar una estona agradable amb els seus companys d'escola i amics del barri.