PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 22 de juny del 2010

El dia 26 inaugurem la línia 9 fins a La Sagrera

L'L9-10 arriba aquest cap de setmana a La Sagrera. Dissabte inaugurem el tram des del Bon Pastor fins a l'intercanviador de la Meridiana, a la cantonada de Felip II i Juan de Garay (al costat del mercat de Felip II).
La festa popular començarà a les 10 del matí amb tres cercaviles que sortiran de la plaça del Congrés, de la plaça dels Jardíns d'Elx i de la plaça Ferran Reyes.
A partir d'aquesta hora, començarà la plantada i ball de gegants, i diferents entitats dels barris de La Sagrera, Sant Andreu i Navas actuaran sobre l'escenari que estarà col·locat a Felip II. També es faran tallers per als més menuts.
A les 15h, jornada de portes obertes a la línia 9: es podran visitar les estacions del Bon Pastor, Onze de Setembre i La Sagrera, amb uns bitllets commemoratius que es lliuraran als assistents. A dintre de les estacions hi hauran les actuacions de Gumbo Jazz Band i The Sparklettes per amenitzar la visita.
A les 18:30h, ballada de sardanes, i després seguiran les actuacions de les entitats a l'escenari. fins a les 20.30h. A aquesta hora actuarà el quartet Dixieland del Taller de Músicsi després s'acabarà la festa amb les actuacions de dos grups musicals.
No us ho podeu perdre!