PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 4 de juny del 2010

AQUEST CAP DE SETMANA NO PODEU MARXAR!!

Vaja cap de setmana ens espera a Congrés-Indians. Encara que ja ha arribat la calor, les entitats i l'Ajuntament estem fent un erforç de final de curs tot esperant les vacances. Aquest dos dies tenim tres actes de gran importància i que de bén segur seran del vostre gust:
- Dissabte al matí a les 11h, a la porta de l'Escola Bressol Manigua: PINTEM EL MUR. Festa infantil en la que col·laboren totes les escoles i AMPAs del barri. Tindrem un grup d'animació, els timbals de Grallakatú, titelles i a més començarem a pintar el graffitti a l'entrada de l'escola.
- Dissabte tot el dia, des de les 10:30h, la FESTA DEL COMERÇ AL CARRER, a la plaça del Congrés. Tindrem les paradetes, però enguany també un concurs caní (11h) i a la tarda un passi de models (17h). Aquesta festa s'emmarca en la Festa del Comerç al Districte de Sant Andreu, de manera que al llarg del dia també podreu gaudir de la sortida dels comerços de l?Eix Maragall i l'Eix de Sant Andreu.
- Diumenge al matí, a partir de les 11:30h, tenim l'acte de cloenda de la RODA D'ESBARTS CATALÒNIA al Canòdrom. Més de 500 dansaires infantils de tot Catalunya en una demostració de balls tradicionals.
NO HI PODEU FALTAR!!