PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 9 de novembre del 2010

La Taula del Canòdrom acorda els equipaments

Aquest dimarts s'ha reunit la taula de treball del Canòdrom al casal de barri. A continuació us explico el que s'ha parlat:
1- L'arquitecte Josep Maria Lecea ha explicat les obres de la segona fase de remodelació de l'edifici de la grada, que comencen demà mateix i que tindran una durada aproximada de quatre mesos. En elles es prepararà el centre perquè sigui ocupat permanentment pel personal que el gestionarà en el futur, s'arreglarà la grada perquè pugui allotjar el públicd'actes multitudinaris, i s'urbanitzarà l'entorn de l'edifici, que ara és de grava i passarà a ser pavimentat (la plaça no, es tracta dels espais que hi ha adjacents a l'edifici).
2- Les entitats de la taula es van reunir el 30 de setembre per tancar la seva petició definitiva d'equipaments per als terrenys del Canòdrom i les pistes de tennis. Aquesta proposta queda com segueix:
- El poliesportiu es traslladarà als terrenys de l'actual pàrquing que dóna a la Meridiana. La Taula recorda que això ha estat pactat amb l'Av de La Sagrera i que la condició és que sigui d'ús per a les entitats i escoles de Congrés-Indians.
- Centre Cívic
- Casal de Gent Gran
- Residència de gent gran amb centre de dia.
- Residència-llar per a orfes discapacitats intel·lectuals.
- Aparcament soterrani
- Centre d'Art
- Escola Bressol
- Zona verda
La presidenta de l'Associació de Veïns del barri ha fet entrega a la Regidora del Districte d'una carta de la Taula, demanant que l'Ajuntament comenci a fer els plans urbanístics per tirar endavant els equipaments esmentats.
Finalment, la Taula ha aprovat un manifest informatiu per a distribuir pel barri, explicant la seva proposta i el perquè s'han desestimat d'altres més recents.