PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 3 de maig del 2011

El Canòdrom haurà d'esperar

Després de quatre anys de treball de les entitats de Congrés-Indians amb el Districte de Sant Andreu, al final dels quals s'ha consensuat un pla d'equipaments que respon a les necessitats presents i futures dels veïns del barri, ara tocava començar a tirar endavant tota la reforma de qualificació urbanística aprofitant la compra de les pistes de tennis. Sense aquestes modificacions del planejament és impossible construir cap equipament, i el temps comença a ser vital.
Doncs bé, amb tot preparat per començar els tràmits només quedava el pas pel darrer plenari de la legislatura, que va ser el passat divendres. Com que era el darrer s'havia decidit que només s'hi portarien els temes que tinguessin majoria entre elsgrups municipals. ERC ja shavia mostrat en contra fa temps perquè no hi estaven d'acord en la construcció del poliesportiu en els terrenys de la Meridiana. En canvi, el PP havia estat a favor del pla i CiU havia mantingut una certa ambigüitat. A l'hora de la veritat, ni PP ni CiU es van sumar a la presentació del pla urbanístic en el plenari, de manera que no hi haurà inici de la Modificació del Pla General Metropolità en aquesta legislatura.
Això significa com a mínim un retard de sis mesos en la tramitació. I en cadena un retard en la construcció dels equipaments. L'explicació de la negativa a avançar en la modificació urbanística és difícil d'entendre en grups que han estat en la taula de treball amb les entitats, han vist el gran consens que s'ha donat en el seu si, i han recolzat els equipaments per al barri. Ara caldrà esperar que el nou govern sortit de les eleccions municipals del dia 22 respecti allò que s'ha acordat amb les associacions del barri.
Com sempre, la meva opinió personal a El Perquè de tot Plegat