PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 12 de maig del 2011

El poliesportiu del Canòdrom, més a prop

Tot i que els partits de l’oposició han impedit que s’avancés en els plans urbanístics dels espais del Canòdrom i les Pistes de tennis, la ciutat de Barcelona ha donat un pas més per recuperar-los per a l’ús de tots els ciutadans. I és que l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el Pla Especial Urbanístic de l’avinguda Meridiana i del carrer de Concepció Arenal, d’iniciativa privada. Aquesta era la darrera peça que quedava sense definir dins d’aquest sector. A partir de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) d’aquesta aprovació que es durà a terme en els propers dies, el document es posarà a exposició pública durant un mes per permetre que tots els ciutadans puguin fer les aportacions que considerin necessàries.
La proposta preveu la construcció d’un edifici on s’ubicaran diversos equipaments com són: residència per a estudiants, una altra residència assistida, una mútua, un equipament esportiu privat, locals comercials en planta baixa i soterrani i dues plantes d’aparcament. A més, també s’hi ubicarà un equipament esportiu públic d’uns 1.000 metres quadrats de sostre. Aquest poliesportiu ha de donar servei a les escoles i veïns de Congrés-Indians, compromís assolit amb l’Ajuntament en la Taula de Treball del Canòdrom.
En la mateixa línia, el projecte també permet la creació d’un nou itinerari format per espais públics que relliga els barris del Congrés‐Indians amb La Sagrera tot passant per espais tan rellevants pel districte com són els Jardins Velia, la nova plaça del Canòdrom, la plaça de la Tolerància i el parc de la Pegaso.(+ informació)