PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 30 d’abril del 2012

Premis literaris del Casal de Barri

Dissabte a la tarda l'Associació Caliu Congrés va fer la festa d'entrega dels premis literaris del 2012.
A la gala hi van assistir més de 100 persones, que van poder compartir els escrits dels participants en els tallers de literatura del casal de barri i també una mostra de cant de la Coral del Caliu.
Cal felicitar a la Núria, directora de la coral, per la tasca que està desenvolupant des de fa gairebé 4 anys al capdavant de la coral, i als i les cantaires pel nivell que han assolit gràcies al seu esforç personal.
També vull felicitar la junta de Caliu, que va entendre ja fa tres anys que un concurs literari no té perquè tenir un guanyador, sinó que tots els participants ho han de ser quan es tracta de que les persones es presentin sense ànim competitiu i simplement com un repte personal. Si valorem l'esforç i l'aprenentatge, no hi ha obres millors ni pitjors, així que tothom pot sentir el recolzament a la seva feina. Enhorabona als participants, també.
I ja per acabar, us volia explicar que durant la cerimònia, que es va desenvolupar en un ambient molt agradable d'amistat i companyonia, aquest conseller va poder copsar els ànims de la gent del barri, que està molt preocupada per les retallades salvatges en salut, especialment, i en educació.
Parlant amb els veïns i veïnes que volien saber-ne alguna cosa més, i veient que realment la gent gran està espantada sobre les conseqüències que poden tenir aquestes retallades, vaig recollir la demanda de fer una sessió explicativa sobre com afectarà la reducció dels serveis públics de sanitat a les persones, així que durant el mes de maig convocarem una xerrada col·loqui a la qual hi esteu tots convidats. Encara no tenim data ni hora, però si que seria interessant que tots aquells qui volgueu rebre informació sobre la xerrada m'ho féssiu saber, enviant-me un correu electrònic a enricfv@gmail.com o a través d'aquest bloc, per poder fer una previsió d'espais.