PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

diumenge, 10 de juny del 2012

DISSABTE 16: TOTS AL CANÒDROM!

Les entitats de Congrés-Indians estan veient que s'allunya la possibilitat de que es compleixin les expectatives del barri respecte als equipaments del Canòdrom. Si fem cas dels indicis i les declaracions del govern municipal, la voluntat del Districte de Sant Andreu és de desdir-se'n de tots els pactes i de tot el treball fet amb les entitats del barri per l'anterior equip de govern. NO VOLEN FER CAP DELS EQUIPAMENTS QUE EL BARRI NECESSITA, deixen els veïns i les entitats totalment a l'estacada sense tenir un casal de gent gran, ni tampoc el poliesportiu per a les escoles, ni l'escola bressol, ni els espais per a les entitats...
Per això L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL BARRI US CONVOCA A UNA JORNADA LÚDICO-REIVINDICATIVA el proper dissabte 16 de juny, que començarà a les 11h del matí a la plaça del Canòdrom amb la lectura del manifest que us podeu descarregar d'aquí. Les entitats que hi donen suport són:
AFAP, AFOCA, AV LA SAGRERA, AV MERIDIANO CERO, COMISIÓ DE FESTES INDIANS, COMISSIÓ DE FESTES CONGRÉS, COORDINADORA D'ENTITATS CONGRÉS-INDIANS, ESBART JUVENTUT NOSTRA, ESCOLA ARRELS, ESCOLA RAMON LLULL, FUNDACIÓ MARCELÍ TORRABADELLA, GRUP DE GENT JOVE DEL CONGRÉS, OSAS, PENYA BARCELONISTA CONGRÉS, UNIÓ DE BOTIGUERS CONGRÉS-INDIANS.

L'Ajuntament sap que al nostre barri li costa molt mobilitzar-se. Ara és el moment de fer-ho perquè si els equipaments no s'inclouen en el Pla d'Acció Municipal (PAM) que s'està negociant, passarem quatre anys més sense els serveis que necessitem. Veniu a passar el matí de dissabte amb les entitats, us ho passareu molt bé i demostrareu que a Congrés-Indians també som capaços de reivindicar en un ambient distès i festiu. MOU-TE PEL FUTUR DE CONGRÉS-INDIANS!

Programa de la jornada:

11H: PRESENTACIÓ DE L’ACTE I LECTURA DEL MANIFEST “LLUITEM PEL CANÒDROM
11.15H: BALL DE SARDANES DE LA COLLA SARDANISTA ESPECIAL BROTS EULALIENCS (FUNDACIÓ MARCEL·LÍ TORRABADELLA) I LA COLLA SARDANISTA MAIG DE SANT ANDREU
11.45H: MOSTRA BALL TRADICIONAL A CÀRREC DE L'ESCOLA DE DANSA DE L'ESBART JUVENTUT NOSTRA
12H: ACTUACIÓ DEL GRUP D'ANIMACIÓ INFANTIL NYIGUI-NYOGUI
11 A 13H: TALLERS PER A LA MAINADA PER