PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 27 de maig del 2013

PROGRAMA DEL 60è ANIVERSARI DEL BARRI

Aquest cap de setmana tenim una cita imprescindible al barri de Congrés-Indians: 
la commemoració dels 60 anys de la primera pedra de les Vivendes del Congrés Eucarístic. El barri s'omplirà d'actes realitzats per les nostres entitats, així que esperem el vostre recolzament durant aquests 3 dies. El programa complet el podeu obtenir clicant aquest enllaçPerò per si de cas aquí teniu un petit resum:

DIVENDRES 31 DE MAIG, a les 21h CONCERT de la banda Simfònica de Roquetes i la coral Oronell.
DISSABTE 1 de JUNY, durant tot el matí activitats a la plaça i titelles al casal de barri. A més els botiguers surten a la plaça del Congrés, i a les 14h us oferiran una fideuà solidària (porteu un aliment i us convidaran a  fideuà).
DIUMENGE 2 DE JUNY: a les 11h trobada de les autoritats al casal de l'Espiga, que va allotjar la primera parròquia del barri. Tot seguit (11.30h) Missa solemne de l'arquebisbe de Barcelona A les 12.45h anirem cap a la primera pedra, sota el gratacels de la farmàcia: Continuarem amb una ballada de sardanes, i a les 13.45h un Vermut Popular.
Veniu a les celebracions, fem barri tot recordant la nostra història. Els i les que han preparat amb il·lusió les festes s'ho mereixen. No hi falteu!!