PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 28 de maig del 2013

UNA NOVA TANDA DE PRECS

Amb les aportacions que hem anat rebent de veïns i entitats del nostre barri, i aquelles coses que hem anat observant, aquest mes de maig els consellers/es del Grup Municipal Socialista a SantAndreu hem redactat una sèrie de Precs (els precs són una eina que tenim els grups municipals de l'oposició per demanar actuacions al govern del Districte) per resoldre alguns dels problemes que venim arrossegant al nostre barri:

  1. Donada la resposta inconcreta que ens van donar a la brutícia i l'estretor de la vorera de Cardenal Tedeschini entre Concepción Arenal i Pardo, seguirem demanant una poda dels arbres i l'allunyament dels vehicles per permetre un pas més còmode.
  2. Per a la cruïlla de Francesc Tàrrega amb Garcilaso, després de la resposta que ja us vaig explicar, tornarem a demanar un Stop enlloc d'un Ceda el Paso, que obligui els vehicles a aturar-se. Així facilitarem el pas de vianants i posarem una barrera més als accidents de la intersecció.
I ara inclourem noves demandes:
  1. A la cruïlla d'Acàcies amb Garcilaso cal que els cotxes que pugen per aquest últim redueixin la velocitat, ja sigui amb un semàfor o amb més vigilància. També cal que la Guàrdia Urbana eviti l'aparcament a la intersecció que dificulta la visibilitat.
  2. Demanem també que al Passeig Maragall (sentit centre ciutat) es pugui girar a l'esquerra a Pinar del Río. Hi ha un semàfor que ho podria permetre i facilitaria l'entrada directa al barri.
  3. Cal arreglar les voreres de Campo Florido i de Puerto Príncipe, que estan molt deteriorades i són incòmodes i perilloses per als vianants que entren a Indians o van a Correus o al Caprabo.
  4. Encara hi ha cartells de les afectacions de trànsit de les obres de remodelació de Garcilaso, a la plaça del Congrés (precisament al davant de la primera pedra del barri i davant del campanar) i a Concepción Arenal. Cal que les retirin perquè són obstacles a la vorera.
  5. Hem demanat també un pas de vianants amb semàfor per travessar Felip II i unir el Pas de Sant Tarsici amb els Jardíns de Massana (antic camp de futbol). 
  6. Els cotxes que baixen per Pinar del Río són un perill per a la canalla que juga a la plaça del Rom Cremat. Per disminuir la velocitat i obligar-los a aturar-se, hem demanat que se substitueixi el "Cedeixi el Pas" de Pinar del Río en la cruïlla amb Jordi de Sant Jordi per un "Stop".
Ja ho sabeu, si teniu dubtes a preguntar, demandes d'actuacions, propostes de millora per al nostre barri, me les podeu enviar al correu enricfv@gmail.com. Tan aviat com tingui les respostesde l'equip de govern us n'informaré del resultat. Entre tots hem de fer un barri per viure-hi!