PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 12 de juny del 2008

Endavant amb la Coordinadora d'Entitats de Congrés-Indians

La Coordinadora d'Entitats del Barri de Congrés-Indians va néixer responent a la necessitat de coordinació entre les diferents entitats del barri. Els darrers anys han organitzat els actes de la Cavalcada de Reis, el Carnestoltes i la Festa de Primavera (que ha començat enguany), amb un balançmolt positiu pel que fa a l'assistència de públic i a la qualitat dels actes.

Doncs bé, tot i l'èxit obtingut durant els darrers anys, s'està produïnt un continu degoteig d'entitats que la van abandonant paulatinament. Aquesta dinàmica preocupa especialment tant a la Junta actual com al Districte de Sant Andreu.

Conjuntament entitat i Districte hem començat a treballar en la direcció de recuperar les entitats que han marxat, renovar la junta i fixar una objectius ambiciosos però realistes per als propers anys. La primera iniciativa en aquest sentit va ser la convocatòria d'una assemblea general el propassat dia 4 de juny, amb l'única finalitat de recuperar el contacte, i a la qual hi van assistir un total de 30 associacions. Tot un èxit en un barri en el que ens costa mobilitzar la gent.

Amb l'esperançador resultat de l'assemblea, estem convocant una altra pel proper 25 de juny amb, aquesta vegada si, un ordre del dia en el que s'inclouen l'elecció d'una nova junta i la fixació d'uns objectius futurs. És molt important que hi assisteixin tots aquells qui vulguin continuar la tasca d'actes tant importants com la cavalcada de Reis, el Carnestoltes i la Festa de Primavera.

La Coordinadora d'Entitats és una associació transversal, composada per entitats tant del Congrés com dels Indians, i que treballa en la direcció correcta: la feina conjunta i la integració entre les dues parts del barri mirant cap el futur i oblidant les antigues raons que existien entre els veïns d'una i altra part. Per això rep i rebrà tot el suport que li pugui oferir el Districte de Sant Andreu.