PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 1 d’agost del 2008

Projecte d'urbanització del carrer Garcilaso

Com ja us vaig informar, el Districte de Sant Andreu començarà aquesta tardor les obres per dignificar el carrer de Garcilaso i convertir-lo en un llarg eix cívic que enllaça el Passeig de Maragall amb el carrer de la Sagrera.

Per fer-lo agradable als vianants i alhora pacificar el trànsit, eixamplarem les voreres, plantarem arbres i mantindrem un sol carril de circulació. En els planells que us he penjat (cliqueu aquí per veure'ls) veureu que apareixen dos carrils. Un d'ells anirà destinat a aparcament.

Les obres tindran una durada aproximada d'un any, període en el que s'hauran d'anar tallant trams del carrer. Encara que com totes les obres a la via pública es produiran molèsties, valdrà la pena esperar perquè ens quedarà un carrer molt més agradable que ara i podrem passejar per voreres on ara no es pot gairebé ni trepitjar.

Durant el mes de setembre obrirem un procés participatiu amb els veíns, comerciants i entitats per acabar de decidir els detalls de l'obra, com les localitzacions dels contenidors, les zones de càrrega i descàrrega, etc. Us mantindré al corrent.