PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 15 de desembre del 2008

Homenatge a en Carles Solanich

El passat diumenge 14 de desembre l'Agrupació Congrés va homenatjar en Carles Solanich, que durant gairebé 30 anys ha estat treballant per a l'entitat mantenint amb el seu esforç l'esbart Joventut Nostra.
A l'acte hi van assistir membres de la major part de les entitats del barri, Comissió de Festes del Congrés, Comissió de Festes dels Indians, Coordinadora Congrés-Indians, Associació El Caliu, i moltes altres que volien acompanyar al Carles en el seu homenatge.

Per part del Districte de Sant Andreu, em vaig encarregar com a Conseller del barri de fer-li arribar l'agraïment per la tasca duta durant aquests anys en favor de la Cultura Popular Catalana i també com a impulsor de la cohesió social en el barri de Congrés-Indians.


Aquest homenatge a en Carles Solanich ha de servir també per agrair la tasca a tots aquells veíns que des de les entitats o individualment estan treballant desinteressadament i fent que cada dia la vida de moltes persones sigui una mica millor, donant vida i consciència de barri a Congrés-Indians. A tots ells, Moltes gràcies.