PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 14 de desembre del 2009

Activitats de Nadal a Congrés-Indians

Aquestes Festes de Nadal venen plenes d'activitats al nostre barri. No us les perdeu, perquè les entitats que les organitzen estan treballant molt i amb molta il·lusió perquè Congrés-Indians bulli d'activitats populars. Us en faig un resum:
  1. DIUMENGE 20 DE DESEMBRE: A partir de les 17h, Gran Festa de Nadal a la plaça del Congrés. Hi haurà cantada de les corals Oronell, Espiga i Pompeu Fabra, Xocolatada popular, i la Unió de Botiguers sortejarà la panera entre els participants al concurs del Parany als aparadors.
  2. DISSABTE 19 i DIUMENGE 20: Fira solidària de Nadal, amb activitats d'AFOCA dissabte a la tarda i fireta artesanal a la plaça del Congrés diumenge 20.
  3. DIUMENGE 20, 18h: PASTORETS a l'Agrupació Congrés.
  4. Del 23 al 31 de Desembre: LUDOTECA al casal de Barri de Congrés-Indians. De 9 a 13h.
  5. De DILLUNS 28 a DIJOUS 31 de Desembre: Campus de Nadal de l'AEFS Arrels. De 9 a 14h. Per a nens i nenes de 3 a 16 anys.

I al gener...

  1. CARTER REIAL a la plaça del Rom Cremat
  2. CAVALCADA DE REIS
Us mantindré informats dels dies i hores d'aquestes activitats tan aviat com disposi de les dades.

Des del blog vull manifestar l'agraïment d'aquest Conseller a tota la gent del barri que està al darrera d'aquestes activitats: La Coordinadora de Congrés-Indians, les Comissions de Festes de Congrés i d'Indians, la Unió de Botiguers, l'Agrupació Congrés, la Penya Blaugrana, l'Associació de Veïns, ISOM... Segur que me'n deixo alguna, no és la meva intenció. A TOTES ELLES, MOLTES GRÀCIES.

També voldria donar les gràcies molt especialment al Francesc, la Montse, la Teresa, el Vicenç, el Joaquim, per la seva il·lusió i el seu ajut en l'organització de tot això. Sense ells aquest barri no seria el mateix.