PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 19 de novembre del 2010

El cap de setmana comença avui al casal de barri

Aquest cap de setmana torna a venir farcit d'activitats a Congrés-Indians.
Comencem AQUESTA MATEIXA TARDA al casal de barri amb l'obra de teatre "3, 2, 1... zero CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE". Una funció del grup La Jarra Azul, englobat en els actes del dia internacional contra la violència de gènere, que se celebra el 25 de novembre de cada any. L'acte és dirigit cap a adults i adol·lescents, gratuït i començarà a les 19h.
AVUI I DEMÀ tenim la IV Mostra Maragall Obert al Món, organitzada per l'Eix Maragall a la plaça del mateix nom, i que acabarà demà dissabte amb l'entrega de premis del concurs literari (19:30h) i la degustació d'una vaca rostida (gratuït, 20:30h) a la plaça Rodona (Passeig Maragall cantonada Trinxant).
I DIUMENGE a la tarda, aquells als qui us agradin les dances tradicionals i els esbarts, podeu anar a les 18h a l'Agrupació Congrés (Alexandre Galí, 20-22) on l'Esbart Joventut Nostra organitzada la ballada del 50è aniversari. Els que preferiu una comèdia teatral, us podeu dirigir a la mateixa hora a l'Associació de Veïns (Felip II, 222), on el grup de teatre "Deixa'ls que s'estrellin" presenta l'obra "A l'armari i al llit, al primer crit".
Com podeu veure, si no us voleu avorrir aquest cap de setmana no us caldrà ni sortir del barri.