PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 17 de desembre del 2012

La neteja no arriba a tot arreu

Placeta del Cep
Divendres passat, al plenari de Districte i com a portaveu del Grup Socialista li vaig preguntar al Regidor Raimond Blasi si el Districte de Sant Andreu faria un operatiu especial de neteja per la caiguda de la fulla dels arbres a la tardor, tal i com s'havia vingut fent els darrers anys.
La resposta en to burleta va ser que la fulla cau quan arriba la tardor i que és un fenomen natural, cosa que en cap moment no vaig posar en dubte com us podeu imaginar. Evidentment, i seguint el patró que havia seguit durant tot el plenari, no va donar cap resposta a la meva pregunta, com tampoc no ho va fer quan li vaig preguntar pel lamentable estat de neteja de l'edifici del Canòdrom. El que vull compartir amb vosaltres avui és el resultat de l'expedició que vaig fer pel nostre barri de Congrés-Indians per veure si la denúncia dels veïns s'ajustava a la realitat, i no hi havia qui netegés les fulles, o bé era fruit de l'exageració. 
Placeta del Cep
Podeu veure les fotos que us adjunto per veure que, d'exageració veïnal, res de res. Les fulles caigudes dels arbres omplen els nostres carrers, i ningú no les recull (la prova és que en molts llocs estan aixafades pel pas de la gent de dies i dies), i avui mateix he pogut comprovar que, quatre dies després de fer les fotos, encara seguien allà. És més, he pogut constatar que només netegen en punts estratègics com la plaça del congrés, el carrer Felip II i Manigua. En canvi en altres com C/Cep i Cardenal Tedeschini els criteris de neteja són més laxos. Esperem que l'Ajuntament rectifiqui i apliqui les mateixes freqüències de neteja a tot el barri. 

C/ Cep
C/Cardenal Tedeschini
Per cert, aquesta manera de prioritzar les zones més sensibles no és única del nostre barri. Ens han arribat queixes de la resta de barris del Districte.


Carrer Pardo

Cardenal Tedeschini