PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 25 de juny de 2013

EXPOSICIÓ DE FOTOS, MEMÒRIA FOTOGRÀFICA 1953 -2013 60 ANYS D'HISTÒRIA

Les entitats es mouen amb les celebracions dels 60 anys del barri. Comencen els preparatius per muntar un recull de fotografies històriques del Congrés, i AFOCA fa una crida a veïns i veïnes perquè aporteu material: A continuació teniu el text de la convocatòria:

"El projecte neix amb la finalitat de recuperar la memòria històrica del Congrés, a partir dels records  
de la gent que hi viu o que hi ha viscut i dels documents i fotografies que anirem recopilant amb la participació de tots els que hi estiguin interessats, entitats i  veïns .
Les vivències de tots ens permetran conèixer millor el lloc on vivim i on hem viscut, i alhora, enfortir les relacions humanes i el sentiment de pertinença entre tots nosaltres.
Per dur a terme aquest projecte , volem comptar amb la col•laboració de veïns i veïnes que ens aportin testimonis i vivències individuals i col•lectives. Necessitem la teva col•laboració per fer que aquesta iniciativa, sigui una realitat.
Volem continuar festejant amb alegria el 60è aniversari del Congrés, totes i tots tenim imatges , records i experiències . Volem engrescar  a tots els que vivim o hem viscut al Congrés a participar i a compartir emocions.

Com ho farem ?
En principi estem creant un grup per dinamitzar aquesta proposta, recordem que el 60è aniversari és una data important i volem conservar els testimonis, els records i les vivències individuals i col•lectives  PER COMPARTIR-LES.

Què farem ?
Volem parlar i expressar-nos mitjançant les imatges i enregistraments dels testimonis de les persones, d’afers quotidians, de les cases on vivíem i de com són ara, dels carrers com eren i com són, de les festes, de les  tradicions...

Com pots participar-hi ?
Recordes com era el barri fa uns anys o com es vivia? Coneixes alguna història o anècdota vinculada al Congrés? Guardes diaris, propagandes, fotografies, etc. que tinguin a veure amb el nostre barri?"