PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 7 d’octubre del 2013

ORDRE DEL DIA DEL CONSELL DE BARRI DEL PROPER 16 D'OCTUBRE

Ja tenim els temes dels quals parlarem en el proper consell de barri de Congrés-Indians (Dimecres 16 d'octubre, 19.30h al Casal de Barri. Manigua 25-35). L'equip de govern presentarà els següents temes:

1- Viver d'empreses emprenedores de creació cultural a l'edifici del Canòdrom.
2- Actes del 60è aniversari del barri del Congrés.
3- Funcionament del local de Felip II, 222.
4- Torn obert de paraules.

Us sonen aquests temes? Com podeu veure, l'ordre del dia no és gaire diferent del dels darrers consells de barri. Sobre el viver d'empreses n'hem parlat en altres ocasions, i sobre el local de l'Associació de Veïns (perdoneu, però em resisteixo a anomenar-lo "Local deFelip II, 222", quan es tracta d'un equipament històric al barri i que tothom coneix com a "Local de l'Associació de VeIns) al darrer consell ja hi havia el mateix punt de l'ordre del dia. Com ja hem denunciat altres vegades, RES DE NOU.
En l'opinió d'aquest veí i Conseller Municipal, la inacció total l'equip de govern i l'oblit absolut del nostre barri porta a Consells de Barri amb temes repetits, dels quals esperem que vagin apareixent notícies noves perquè si no es tractaria d'una presa de pèl als veïns i veïnes presents. La convocatòria semestral ajuda a que la ciutadania no recordi allò del que es va parlar, o no pugui fer un seguiment actualitzat dels temes. 
En fi, us animo a que vingueu al Consell, expliqueu els problemes del barri i demaneu solucions. Si el govern no coneix el que passa a Congrés-Indians, els veïns hem de reclamar-ho per despertar-los una mica. No hem de permetre que aquesta sigui una legislatura perduda pel nostre barri.