PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 30 de setembre del 2014

EL CONGRÉS AGAFA EL RELLEU: AQUEST CAP DE SETMANA COMENÇA LA FESTA MAJOR

Acabades les festes dels Indians, els veïns i veïnes de Congrés-Indians tenim una nova cita als nostres carrers, la Festa Major del Congrés, que comença aquest divendres 3 d'octubre i s'allargarà fins el 12. El programa complet el podeu veure a la web de la Comissió de Festes, i si a més voleu estar al dia del que s'hi farà un dia determinat o l'endemà podeu seguir l'enllaç de Facebook .
A​quest any inaugurarem les festes amb un pregoner de luxe, el tenor Dalmau González amb una llarga trajectòria internacional, ha actuat a llocs tant emblemàtics com al Metropolitan de Nova York, l'Escala de Milán i el Liceu juntament amb Montserrat Caballé.
Entre les convocatòries de la Festa trobareu la invitació d'AFOCA a guarnir les vostres places. El dia 3 a les 16.30h faran un taller de guarniment perquè us sigui molt més senzill. Recordeu que l'any passat aquesta convocatòria va ser un èxit compartit per moltes entitats del barri!.
Ah, i no oblidem la Milla Urbana, que enguany celebra la 20 edició i és la 3a amb més nombre de participants de la ciutat de Barcelona. Com a novetat, per primera vegada podran participar persones amb discapacitat.

I ja ho sabeu, en les vostres mans està aconseguir que la festa sigui un èxit. Ompliu els carrers i participeu en les activitats. És la millor manera d'agrair l'esforç i el treball que porten fent durant mesos els membres de la Comissió de Festes i de les entitats que hi col·laboren.