PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 3 de març del 2009

El Pla d'ascensors segueix endavant

L'Oficina de l'Habitatge ja ha completat l'estudi escala per escala de totes les finques de Congrés-Indians que entren dintre de l'àmbit del pla d'ascensors. Quatre tècnics han passar per totes les comunitats que no tenen ascensor i han pres mesures acurades de les dimensions del forat de l'escala i de les possibilitats d'instal·lar-lo.

El resultat és un mapa complet del barri, on es proposen solucions individuals per a totes aquelles comunitats de veíns que s'hi vulguin acollir al pla. A partir d'ara el procediment per demanar llicència d'obres serà molt més ràpid i senzill:

En primer lloc, es demana estudi d'emplaçament a l'oficina de l'habitatge, que proposa una solució arquitectònica. A continuació es busca el constructor perquè faci el projecte seguint les indicacions de l'estudi d'empláçament, i quan ja es tingui, es demana llicència d'obres al Districte. Si es segueixen les línies marcades a l'estudi d'emplaçament, la llicència d'obres serà molt ràpida.

Una vegada es tingui la llicència, es demana la subvenció i es comencen les obres.

Recordeu que la subvenció pot arribar al 60% del cost total de l'obra amb un màxim de 45000 euros per finca, i que els veíns que no tinguin una renda mínima poden rebre fins al 100% d'ajut. També cal comentar que si l'ascensorista està agremiat, els veíns no han d'adelantar els diners de la subvenció. En l'apartat "ARXIU" d'aquest bloc trobareu una llista de les empreses agremiades.

EL DIA 31 DE MARÇ FAREM UNA ALTRA ASSEMBLEA INFORMATIVA A LES 19h AL LOCAL DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÍNS.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria manifestar la meva queixa, ja que a principis d'octubre vam demanar a l'Oficina de l'Habitatge informe d’ubicació de l'ascensor al carrer del Cep num. 4, al novembre van venir a prendre totes les dades, i a data d'avui encara no ens han entregat aquest informe. Intento que em donin una explicació i no ho he aconseguit a pesar de portar molts dies seguits trucant.
Ara publiqueu aquest comentari el dia 3 de març dient “En primer lloc, es demana estudi d'emplaçament a l'oficina de l'habitatge, que proposa una solució arquitectònica”. ¿Que passa amb els que fa 5 mesos que el vam demanar perquè ens ho van dir a l’Oficina d’Habitatge????

Enric Fernández-Velilla ha dit...

En primer lloc, agrair-vos que us hagueu posat en contacte amb mi.
El termini del que em parleu no és normal, així que seria molt interessant que us posessiu en contacte amb mi per poder parlar i veure què passa amb aquest expedient. Si us plau, envieu-me un correu electrònic amb el vostre nom i número de telèfon i us trucaré per parlar-ne.

Anònim ha dit...

Bona tarda, Li agraeixo moltíssim la seva atenció, perquè començo a estar realment desesperada, ja que tenim aprovat la col•locació de l'ascensor des del mes d'abril i el dia següent de la reunió a l'Associació de Veïns ja vaig demanar hora a l'Oficina d'Habitatge.
el meu mail és rmprades@hotmail.com i el meu telèfon 628.222.508
Rosa Prades

Moltes gràcies

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Demà a la tarda miro de trucar-la. A veure què passa i mirem de desencallar la situació.