PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 8 de setembre del 2009

Convocat el concurs per dotar de director el nou centre d'art contemporani del Canòdrom

Els candidats a dirigir aquest nou equipament de caràcter multifuncional, que a més d'acollir exposicions també organitzarà esdeveniments efímers, tenen temps fins al 15 d'octubre per a presentar les seves propostes de direcció.
Aquests projectes per gestionar el centre d'art del Canòdrom hauran de seguir les línies bàsiques amb les que s'ha definit aquest espai, que s'especialitzarà en la formació i investigació en les pràctiques curatorials i el pensament contemporani.
El Canòdrom, que formarà part de la xarxa de centres d'art de Catalunya i que es coordinarà amb la resta d'espais dedicats a les arts visuals de la ciutat, també s'obrirà a noves formes d'expressió.
Així, acollirà projectes de disciplines com el cinema, la música, les noves tecnologies o l'arquitectura, entre altres. També serà un espai crític i organitzarà tallers, seminaris i debats.
A més, potenciarà la creació i l'experimentació. En aquest sentit, integrarà dins de la seva estructura a La Capella, que seguirà dedicada a la creativitat més emergent.
Tot això, sense perdre de vista la cultura de proximitat. El Canòdrom serà un espai obert als veïns i les comunitats del districte de Sant Andreu.

Si voleu més informació sobre el concurs, o bé sobre el futur de l'equipament, el Consell Nacional de les Arts i la Cultura té una pàgina web on podreu trobar les transcripcions de les jornades internacionals que es van dur a terme per reflexionar sobre el futur de l'equipament els passats 6 i 7 de juliol.

2 comentaris:

Holgazán ha dit...

Refonoll, el què m'ha costat trobar el significat de la paraula «curatorials» !! Hagués trigat molt menys si se m'hagués acudit l'etimologia jurídica de la figura del «curador» (que sí la recull, en acepció única, el diccionari de la RAE, perquè el DIEC no sap/no contesta). Sort de Google.

;-)

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Si, noi. Quan vaig començar a fer de Conseller de Cultura del Districte va ser una de les paraules que em van deixar més groggi. Ara per sort ja sé què vol dir ;-)