PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 24 de febrer del 2010

RESUM DEL CONSELL DE CULTURA D'AHIR

Ahir a la tarda va tenir lloc al Centre Cultural de Can Fabra el Plenari del Consell de Cultura del Districte de Sant Andreu. Us en faig cinc cèntims:

1-Situació actual de les comissions de treball:
El consell de Cultura està estructurat en 5 grups de treball: Comissió de Lectura Pública i Estudis Històrics, Corals i Música, Teatre i Arts Escèniques, Cultura Popular i Arts Plàstiques i Visuals. Fins al moment, la de Corals i la de Teatre ja han decidit quins projectes tiraran endavant l’any 2010. Les de Lectura Pública i Arts Plàstiques estan pendents de decidir-los, i la de Cultura Popular encara no s’ha reunit.
Les properes reunions previstes són:
4 de març (18:30h) Comissió de Lectura Pública i estudis Històrics. Lloc: Biblioteca Marina Clotet
8 de març (19:30h) Cultura Popular i Festes Majors. Lloc: Centre Cultura Popular Can Galta Cremat
29 de març Arts Plàstiques i Visuals. Lloc i hora per determinar


2- Projecte de recuperació històrica de la Casa de les Aigües de la Trinitat Vella
El barri de la Trinitat, a l’entrada de Barcelona per la Meridiana, compta amb un patrimoni històric de gran valor: les construccions que van servir per subministrar aigua potable a una Barcelona en creixement entre els segles XIX i XX. Ara l’estem recuperant entre l’Ajuntament i l’Associació Comissió Per La Recerca I La Divulgació De La Memòria De Trinitat Vella. Val la pena apuntar-s’hi a algun dels recorreguts que aquesta associació organitza per donar-hi difusió. Si algú de vosaltres ho vol conèixer, em pot enviar un correu a enricfv@gmail.com

3- Informacions breus:
- Torna el Concurs de Punts de Llibre organitzat per les biblioteques del Districte. Enguany els premis es donaran el 22 d’abril a la biblioteca de La Sagrera-Marina Clotet. Podeu trobar informació a les biblioteques.
- La biblioteca Ignasi Iglesias ha organitzat un concurs de fotografia amb motiu del seu 75è aniversari, podeu trobar més informació clicant aquí.