PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 19 de febrer del 2010

Resum de la Comissió de Serveis a les Persones del dilluns 15 de febrer

En Francesc Ciurana, de la Comissió de Festes del Congrés, ens envia aquest resum de la Comissió del passat dilluns. És la primera col·laboració d'un veí en aquest bloc. Us animo a imitar-lo!

1- ESPAIS D’ACOLLIMENT A LES PERSONES NOUVINGUDES al Districte, amb el seu desplegament amb mitjans d’atenció directa, tant humans, com d’espais físics, i de comunicació, en varis idiomes i grafies en l’escriptura. Amb aquest servei s’orienta els immigrants que ho demanin, vers els serveis socials.
2- XARXA D’ATENCIÓ A LA PETITA INFÀNCIA (DE 3 A 10 ANYS) AL DISTRICTE DE SANT ANDREU: té la missió de compartir i millorar la criança i educació dels més menuts, amb la coordinació amb els Serveis de Pediatria dels Centres de Salut i els Centres Educatius. També inclou l’edició d’un catàleg de serveis i l’organització de tertúlies i celebracions d’activitats lúdiques amb les famílies.
3- PLA INTEGRAL DE MILLORA DE L’ESCOLARITZACIÓ I TRACTAMENT DE L’ABSENTISME, detallant els Principis d’Actuació, els Objectius del Pla i les Estructures bàsiques, com son els Centres Educatius, les Comissions d’Absentisme, etc. Destaca al Districte amb aquest problema el barri del Bon Pastor.
4- FESTES MAJORS AL DTE. DE SANT ANDREU, TARDOR 2009, coordinació de les Comissions de Festes, amb la Direcció del Districte, i amb els tècnics de barri.

Nomenaren les Comissions d’INDIANS, CONGRÉS, La SAGRERA I SANT ANDREU, amb detall del nombre d’actes organitzats a cadascuna de les FESTES MAJORS, les entitats participants i actes més significatius, amb visualització d’algunes fotografies que il•lustraven cada festa.

Es va fer un repàs d’altres festes com: NADAL A NAVAS, NADAL I CAVALCADA DE REIS DE ST. ANDREU - LA SAGRERA, LA CAVALCADA DEL BON PASTOR, NADAL A TRINITAT VELLA, ETC.

Del nostre barri es va fer esment de la CANTADA DE NADALES I ENCESA DE L’ARBRE, la presència del CARTER REAL a la zona dels INDIANS, LA RECOLLIDA DE JOGUINES, LA CAVALCADA DE REIS CONGRES-INDIANS...

En Francesc Ciurana va demanar la paraula per ressaltar l’èxit de la RECOLLIDA DE JOGUINES de CONGRÉS-INDIANS i de la superació amb escreix de les peticions de joguines del nostre barri, fent públic l’agraïment a tot els col•laboradors.

5- PRECS I PREGUNTES, en Francesc Ciurana va demanar el document que tractava el QUART PUNT, per tenir coneixement del que es fa i així obtenir noves idees d’actes. La resposta de la taula va ser que es demanaria autorització doncs no estava previst.

La representació de la Comissió de festes del Congrés aprofità per lliurar uns quants exemplars d’un targetò anunciant la celebració enguany del seu 25è aniversari i comunicant el web, que es va distribuir a tots els membres de la taula i a tot el públic assistent a la sala.