PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 5 de febrer del 2010

El Casal de Barri ofereix noves activitats

Aquest dissabte 6 de febrer tenim espectacle infantil al Casal. La darrera cita va ser un èxit de públic, hi havia més de 60 persones!. A veure si us animeu. Demà a les 12h del migdia "ESPECTACLE DE TITELLES EN PATUFET":
 Al bosc del Sr. Natura hi viuen molts animalets; veurem el que fa cadascun i amb la cançó del Sr. Cargol arribarem a dalt d'una muntanya on el Sr. Mussol serà l'encarregat de despertar la Lluna quan es faci de nit al bosc del Sr. Natura. Organització: Galiot Teatre. Preu: 2,50 euros (MENORS DE 6 ANYS NO PAGUEN).
Però això no és tot:
El Casal de Barri i l'AMPA de l'escola bressol Manigua organitzaran uns TALLERS DE MASSATGE INFANTIL, OBERTS A TOTHOM, però amb places limitades. Els tallers es faran els dissabtes 20 i 27 de febrer al mateix casal, d'11 a 12:30h. El preu serà de 2 euros i està pensat per famílies amb infants de 0 a 24 mesos d'edat.
Per inscriure-us teniu les tardes del 8 al 19 de febrer, de 16 a 20h al mateix casal de barri. 
Els organitzadors comenten que "a través del massatge infantil es crea un espai íntim entre l'infant, la mare i el seu entorn. És una altra manera de comunicar-se, d'escoltar i un moment per compartir les experiències amb altres famílies. Per al nadó és molt important menjar, dormir, l'amor i el contacte físic per tal de potenciar la seva seguretat i el seu món emocional. El massatge infantil és una tècnica que ens permet comunicar-nos amb aquest món corporal i emocional de l'infant (amb el tacte, les mirades, les paraules, la música?)"