PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 22 d’octubre del 2010

Ja podeu visitar l'exposició d'història del barri

El passat dimecres 20 d'octubre va ser presentat davant de 120 assistents (la sala va omplir tot el seu aforament) el vídeo que recull els testimonis de diferents veïns sobre la història del nostre barri, des dels Indians al Congrés. Alhora es va fer la inauguració de l'exposició fotogràfica que podeu visitar a la primera planta del casal de barri de Congrés-Indians.
Tant el vídeo com l'exposició han estat el resultat d'un gran esforç fet per les persones participants, tant testimonis com realitzadors, i cal agrair-los que hagin fet aquesta tasca desinteressadament només per estimació al barri i als nostres veïns.
La presentació va ser conduïda per la Mariona, dinamitzadora del casal, la Betlem, presidenta de l'Associació de Veïns i en Ricar Fernández, col·laborador que hi ha participat assessorant en temes històrics. També hi va assitir, i va agrair la feina feta, la Regidora del Districte Gemma Mumbrú.
Si la voleu visitar, l'horari és: d'OCTUBRE a MARÇ, de DILLUNS a DIJOUS de 17-21 h. DISSABTE de 10-13 h i de 16-21 h. DIUMENGE de 10-13 h.
Pel que fa al vídeo, és de lliure difusió, així que els propers dies el penjaré a la xarxa perquè tots el tingueu a la vostra disposició, el pogueu veure i pogueu fer-ne difusió.