PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 28 d’octubre del 2010

La Colla Castellera Jove de Barcelona entrenarà al Pompeu Fabra

La recentment constituïda colla castellera Jove de Barcelona s'ha establert al nostre Districte. Els entrenaments a l'aire lliure els faran a la Plaça dels Jardíns d'Elx, a La Sagrera, però els entrenaments sota cobert els faran al gimnàs de l'escola Pompeu Fabra, que com sabeu està al nostre barri.
Aquest divendres 27 d'Octubre serà el primer divendres que la Colla fa un entrenament dins del centre.
Estaran allà a partir de les 19h i fins les 21.30h. Si algú està interessat en anar a aquest entrenament i aprendre a fer castells aquesta és una bona oportunitat.
Segons ens diuen els membres de la colla, només cal anar aquest divendres a l'entrenament i preguntar sense vergonya. Com que ara ja fa una mica de fred si no els trobeu al pati de l'escola (a l'exterior) és que estan dins del gimnàs. L'accés a l'escola és pel carrer del costat del pati (Passatge Ramon) entrant per la porta metàl·lica.
Per qui no coneix la colla cal dir que és una nova colla que no porta ni 6 mesos en funcionament, per tant és un projecte molt jove i amb moltes ganes. Si algú està interessat però aquest divendres no pogués, es trobaran a partir d'ara cada dimarts i divendres a les 19h al mateix lloc.
Tothom que vulgui fer castells és convidat a formar-hi part!