PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 12 de gener del 2011

EL BLOC ARRIBA A LES 30000 VISITES

Des d'aquí us vull fer arribar el més profund agraïment a tots aquells que llegiu les notícies de Congrés-Indians en aquest bloc, que va néixer com una proposta per donar informació puntual, objectiva i clara de tot allò que és notícia al nostre barri.
El millor suport que podeu donar al bloc és que seguiu llegint-lo, però com a responsable del seu manteniment us vull encoratjar a que comenteu, opineu, critiqueu, tot allò que en ell s'hi penja. Una eina com aquesta no pot desenvolupar el seu veritable potencial fins que els que el llegeixin no comencin a aportar la seva opinió. 
Crec que el barri el fem tots, que des de l'Ajuntament tenim la responsabilitat de planificar i executar, però també que tots els ciutadans hem d'aportar les nostres idees amb total llibertat. Només farem gran el barri si en cada petita actuació hi ha algun veí que s'hi sent representat. Només farem que la gent s'ho senti com a seu si hem incorporat les seves idees, i només millorarem si escoltem aquells qui en fan ús.
Així doncs, MOLTES GRÀCIES!!, i recordeu: sempre queda un llarg camí per recórrer, i aquest només és un pas.