PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 17 de maig del 2011

I ara toca decidir. Un punt seguit, a part o final?

Diumenge els veïns de Congrés-Indians estem cridats a escollir qui governarà la ciutat de Barcelona durant els propers quatre anys. Arriba el moment de valorar si la feina ha estat ben feta o no, però sobretot hem de comparar models i projectes, i decidir quin serà el millor per al nostre barri i per a tota la ciutat.
Després de quatre anys treballant al servei del meu barri i de la seva gent, patint amb els meus veïns problemes de vegades simples i de vegades complicats de resoldre, després de sentir com a pròpies moltes de les problemàtiques que s’han presentat a Congrés-Indians, d’intentar resoldre-les amb més o menys èxit (cosa que també haureu de valorar el dia 22), us vull dir que d’aquestes eleccions depenen moltes coses, però en particular aquest model de proximitat amb les persones que hem estat construint durant aquesta legislatura.
Penso que seria una llàstima donar un pas enrere en aquest sentit, i que perdre aquest contacte directe entre l’Administració i el ciutadà trencaria amb el diàleg i la comprensió dels problemes que hem viscut. Però el meu objectiu avui no és convèncer ningú. Només vull expressar-vos allò que durant tot aquest temps he sentit per molta gent del barri: un profund agraïment.
Em toca acomiadar-me de vosaltres com a conseller del barri de Congrés-Indians. La decisió de que continuem governant per a vosaltres o no, està a les vostres mans. Ha estat un honor per a mi poder compartir tots els moments bons i també els problemes durant aquests quatre anys. Us he pogut oferir una visió molt clara de quin barri vull per a tots nosaltres, he treballat amb les entitats amb la mirada posada en un futur engrescador per a Congrés-Indians. Del que podeu estar segurs és de que estigui o no estigui a l’equip de govern de la propera legislatura, seguiré treballant per aquest barri que tant estimo i per aquesta gent que tant aprecio.
Finalment, no m’acomiadaré sense donar les gràcies per aquests quatre anys a tots aquells qui heu treballat també per al vostre barri des de les entitats. Quanta feina hem fet junts! Ha estat fantàstic poder compartir amb vosaltres tot aquest temps. Per desgràcia segur que em deixaré algú, però si és així li demano que em perdoni l’error. Moltíssimes gràcies a la Belén, la Montse, la Cristina, la Marta i el Jesús de l’Associació de Veïns, a la Mariona del casal de barri, a la Susana d’Artenea, a les dues Montses, el Francesc, la Joana, el Quim, el Jordi de la Comissió de Festes del Congrés, a la Teresa, el Felip, el Salvador, la Sílvia, l’Edgar dels Indians, al Xavi, la Imma, la Marta, la Rosa de la Unió de Botiguers, a la Núria, l’Alfons i el Ferran de l’Agrupació Congrés, al Vicenç i el Francesc de la Penya, al Víctor de Convivim, la Rosa de Sants Innocents, la Leo del Pompeu Fabra, la Paulina, la Roser, la Juanita, la Marieta, la Margarita, el Salvador i tots els del Caliu, la Berta de l’EBM Manigua, l'Anna de Temps de Barri, la Marta dels Amics del Saber, el Gallardo, el Carles dels caminants del Congrés, Mossèn Francesc, en Jordi Flores de la Plataforma, la Geles dels Escoltes, la Noelia i el Joan d’AREP, l’Ester i la Pilar del Ramon Llull, els monitors d’ISOM, els pares i mares del Ferran i Clúa, el Toni de l’AEFS Arrels, la Carmen  i tots els de la coral Oronell, al Fèlix de la Petanca de Can Ros, i a tots els altres que no tinc espai per enumerar. Sou tants i tants els que treballeu per aquest barri... A molts de vosaltres no se us farà mai un homenatge pel que esteu fent, però espero que les meves paraules us serveixen de reconeixement. Vosaltres sou la verdadera força de Congrés-Indians.

6 comentaris:

Cristina ha dit...

La veritat Enric és que has fet molt bona feina i ens has tingut molt ben informats de tot el que passava;
i com et conec personalment, haig de dir que realment estimes al barri i que crec que és vocacional tot el que has fet i com ens has ajudat.
Gràcies per tot Enric ;-)

Jesus ha dit...

Sensillament crec que sense persones com tu que fan, deixen fer i decideixen quant es necessari, al nostre barri encara seriem a la prehistoria de fa deu anys, nomes felicitats.
Valorar el que es te es dificil, criticar sense responsabilitat fàcil.
Som els que som i fem el que fem, sot pels que treballen!, "no confio en el se le supone"
Jesús ibera

Montse López ha dit...

Els que hem de estar agraïts som nosaltres Enric, des de totes les entitats que has anomenat, crec que puc parlar per tothom, sempre has estat amb nosaltres per beneficiar al barri, amb tot allò que comporta de feina i mals de cap, però sempre hem dit... li comentarem a l'Enric en la confiança que ens podries resoldre el problema.
Desitjo que després del diumenge, ens reunim una altra vegada per treballar junts com sempre pel nostre barri

Anònim ha dit...

Enric yo no soy de ninguna Asoc.del barrio he compartido contigo Consell, fiestas mesas de trabajo del Barrio. Plenarios en el Ayuntamiento del Dto.
A pesar de que a veces no he estado de acuerdo en algunas cosa contigo, siempre he pensado que has trabajado

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el que han exposat els veïns i veines. Gràcies Enric pel teu savoir faire, disposició com a persona que és el que més valorem més enllà del partit o persones que representes.

Mònica

Anònim ha dit...

Enric jo soc vei del barri, concretament desde fa mes de 40 anys i crec que et deixes el equip de futbol del barri..o no son una entitat del barri ? A veure com portes les coses a la oposicio...