PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 30 de juny del 2008

La Unió de Botiguers es posa en marxa


El Barri de Congrés-Indians està començant a organitzar-se: Per una banda la Coordinadora d'Entitats ja ha renovat els càrrecs de la junta, i es disposen a començar a treballar amb més ganes i experiència que mai. En el seu camí trobaran el recolzament de totes les entitats i el suport del Districte de Sant Andreu per tal de posar el barri a l'alçada dels millors en l'oferta cultural i lúdica.

L'altra entitat del nostre barri que calia revifar és la Unió de Botiguers. Després de vàries reunions i d'haver celebrat amb èxit la jornada de Comerç al carrer, tornen a agafar embranzida i estan a punt de renovar la junta per poder enfrontar amb èxit reptes de la magnitud de la crisi que afecta el comerç en general i el nostre barri en particular.

La Unió de Botiguers ha de ser forta i transversal, comptar amb els comerços de Congrés i d'Indians. Per això els components de l'actual junta són persones integradores i treballadores com ningú. Tots els comerços hi haurien de formar part per poder tenir prou representativitat. Compten també amb el recolzament decidit del nostre Districte de Sant Andreu, que considera el comerç com a element vertebrador de la societat i com a pilar de la convivència als barris. De moment, han començant crean una web que us recomano: http://ubci.es/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enric, Felicitats per aquesta gran iniciativa. Crec molt acentart la crear un zoan per compartir informacio del barri.

Desde la unio de botiguers et donem les gracies,
Jordi